Werken bij
Volledig Zorgvrij

[rev_slider alias="home-header-smartphone-1"][/rev_slider]

Vacatures voor mantelzorg bekijken

Wilt u na uw pensioen graag nog een functie blijven vervullen in de maatschappij? Ziet u het niet zitten om straks de hele dag thuis te zitten, maar wilt u mensen blijven helpen die deze hulp hard nodig hebben? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de vacatures voor mantelzorg die wij bij Volledig Zorgvrij voor u klaar hebben staan. We zijn altijd op zoek naar mensen die in de mantelzorg willen werken en zo de dagen van chronisch zieken en gehandicapten een stuk aangenamer willen maken. We bieden u vacatures in de mantelzorg in Haarlem aan waar u goed werk mee kunt doen.

Vacatures in de mantelzorg na uw pensioen in Haarlem

Bij Volledig Zorgvrij staan we klaar om iedereen te helpen die zorg nodig heeft. Dit doen we onder andere door mantelzorg aan te bieden. Mantelzorg wordt in de regel aangeboden door familieleden en vrienden, maar dat is niet bij iedereen even goed mogelijk. Dan is het goed om een extern persoon in te kunnen schakelen, die deze zorg met alle liefde aan wil bieden. We hebben hier pensionado’s voor in dienst, die na hun pensioen niet achter de geraniums plaats willen nemen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje bij de uitgebreide informatie over onze diensten die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan. U kunt natuurlijk ook even onze vacature voor mantelzorg in Haarlem doornemen.

Een ruim aanbod aan vacatures in de mantelzorg

Volledig Zorgvrij is een organisatie die hulp aanbiedt door middel van het inschakelen van pensionado’s. Dit zijn hoogwaardige, empathische mensen die nog een belangrijke functie in de samenleving kunnen en willen vervullen. Wordt u hierdoor aangesproken en wilt u ook bij mensen thuis de broodnodige zorg aanbieden? In een persoonlijk gesprek bekijken we dan graag hoe wij elkaar kunnen helpen. Volledig Zorgvrij is altijd op zoek naar pensionado’s die een van onze vacatures voor mantelzorg na een pensioen in Haarlem in willen vullen!

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Vind een gelukszorger bij u in de buurt en schroom niet om gratis vrijblijvend kennis te maken.


Zoekt u een betaalde mantelzorg vacature in Haarlem?

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de vacatures die we op deze website voor u klaar hebben staan. Als u een betaalde mantelzorg vacature heeft gevonden, dan bekijken we graag samen met met u of deze vacature bij u past. Indien dit het geval is zorgen wij ervoor dat u met onze betreffende client in contact komt en hierbij aan de slag kunt gaan. Heeft u een betaalde mantelzorg vacature in Haarlem gevonden die u graag in wilt vullen? Schroom dan niet om uw vragen hierover aan ons te stellen. Bij ons is altijd een betaalde mantelzorg vacature voor na uw pensioen in Haarlem te vinden.

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Vind een gelukszorger bij u in de buurt en schroom niet om gratis vrijblijvend kennis te maken.

Direct solliciteren


Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk via onderstaand formulier.

  Upload uw motivatie:

  Wat zeggen klanten over ons?


  • John uit Amsterdam

   "Na het te vroeg overlijden van mijn vrouw, die eigenlijk alles regelde thuis, kwam ik via via bij Volledig Zorgvrij en die hebben mij enorm geholpen met de gehele administratie en andere zaken. Ik kan ze zeker aanbevelen."
  • Ria uit Almere

   "Volledig Zorgvrij heeft mij en mijn man geholpen met alles op papier te zetten voor onze oude dag, die van de kinderen en kleinkinderen. Nu alles helder voor ons is, kunnen wij onze familie één keer per jaar meenemen op een bijzondere vakantie met het hele gezin."
  • Luciano uit Amstelveen

   "Vanwege de slechte gezondheid van mijn vader en de zorg daarvoor van mijn moeder en aangezien ik binnenkort voor een jaar naar het buitenland moet voor mijn werk, heb ik Volledig Zorgvrij ingeschakeld voor mijn ouders. Voor nu, maar ook al om alles te regelen mocht mijn vader sneller heen gaan dan gedacht. Ik ben zeer tevreden door de persoonlijke aandacht en het meedenken met alles."
  • Michael en Daisy

   "Omdat onze kinderen niet om de hoek wonen en wij toch wel eens alles goed wilden regelen, hebben wij Volledig Zorgvrij ingeschakeld en daar hebben wij en onze kinderen geen seconde spijt van gehad."

  Onze partners

  Sociale partners:

  Onze partners


  Sociale partners

  Laat een bericht achter

   Direct contact
   WeCreativez WhatsApp Support
   Waar kan ik u mee helpen?