[rev_slider alias="home-header-desktop-1"][/rev_slider]
[rev_slider alias="home-header-smartphone-1"][/rev_slider]

Wat doen wij?

Volledig zorgvrij heeft een groot bestand van hoogwaardige en empathische pensionado’s bij u in de buurt, dat zowel uw zorgvragen kan beantwoorden, als alle andere zaken regelen die stress opleveren, bij uw thuis, op het terras of op het strand. Volledig Zorgvrij biedt mantelzorg op een ander niveau, gericht op uw geluk.

Wie bieden cliëntgerichte regelzorg, senioren, familie, kennissen, iedereen heeft het druk en er blijven veel cruciale vragen door het hoofd malen. Wij zorgen ervoor dat dit stopt. Meest gehoorde opmerking is altijd, u heeft zo’n last van mijn schouder afgenomen. Ons maakt het niet uit, waar u mee zit, wij regelen het.

Gemeenten & Zorgorganisaties

Volledig Zorgvrij ontlast gemeenten en zorgorganisaties. Door vakkundige en zelf opgeleide gelukszorgers verlichten wij de druk die er staat op ambtenaren in de wijk en zusters van thuiszorgorganisaties en verpleeghuizen. U heeft een deskundig aanspreekpunt, welke rationeel denkt in plaats van emotioneel. Kleine taken in huis zijn al opgepakt door deskundigen en bij tafelgesprekken zorgen wij ervoor dat alles nog een keer helder besproken wordt later.

Dit zorgt ervoor dat iedereen zich weer op zijn kerntaken kan richten en de druk weg haalt bij de zorg, gemeenten en omgeving.

Wat zeggen onze klanten over Volledig Zorgvrij?


Volledig Zorgvrij biedt Gelukszorg


 • HBO+ pensionado’s als mantelzorgers
 • Uitstekend netwerk en partners
 • Zorg meteen geregeld
 • Digitalisering en computerhulp
 • Bucketlist en wensen regelen
 • Huisbezoek en samen op pad

 • Hulp met DigiD & Google
 • Huisaanpassingen
 • Administratie & Abonnementen
 • Tafelgesprek met de arts bijwonen
 • Verse maaltijden aan huis
 • Erven & Schenken

Wie zijn wij?

Volledig ZorgVrij levert sinds 2016 gelukszorgers door het hele land. Wij zijn er voor iedereen die orde wil scheppen in z’n administratie, abonnementen wil nalopen, grip wil hebben op betalingen, z’n belasting goed en slim wil doen, boetes tot een minimum wil terugdringen, grafrechten wil verlengen, speciale vergunningen wil aanvragen, noem maar op. Zelfs het organiseren van een verjaardag op locatie inclusief speciaal vervoer, behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Vind een gelukszorger bij u in de buurt en schroom niet om gratis vrijblijvend kennis te maken.


Wie zijn wij?

Volledig ZorgVrij levert sinds 2016 gelukszorgers door het hele land. Wij zijn er voor iedereen die orde wil scheppen in z’n administratie, abonnementen wil nalopen, grip wil hebben op betalingen, z’n belasting goed en slim wil doen, boetes tot een minimum wil terugdringen, grafrechten wil verlengen, speciale vergunningen wil aanvragen, noem maar op. Zelfs het organiseren van een verjaardag op locatie inclusief speciaal vervoer, behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Vind een gelukszorger bij u in de buurt en schroom niet om gratis vrijblijvend kennis te maken.

Wat zeggen klanten over ons?


 • John uit Amsterdam

  "Na het te vroeg overlijden van mijn vrouw, die eigenlijk alles regelde thuis, kwam ik via via bij Volledig Zorgvrij en die hebben mij enorm geholpen met de gehele administratie en andere zaken. Ik kan ze zeker aanbevelen."
 • Ria uit Almere

  "Volledig Zorgvrij heeft mij en mijn man geholpen met alles op papier te zetten voor onze oude dag, die van de kinderen en kleinkinderen. Nu alles helder voor ons is, kunnen wij onze familie één keer per jaar meenemen op een bijzondere vakantie met het hele gezin."
 • Luciano uit Amstelveen

  "Vanwege de slechte gezondheid van mijn vader en de zorg daarvoor van mijn moeder en aangezien ik binnenkort voor een jaar naar het buitenland moet voor mijn werk, heb ik Volledig Zorgvrij ingeschakeld voor mijn ouders. Voor nu, maar ook al om alles te regelen mocht mijn vader sneller heen gaan dan gedacht. Ik ben zeer tevreden door de persoonlijke aandacht en het meedenken met alles."
 • Michael en Daisy

  "Omdat onze kinderen niet om de hoek wonen en wij toch wel eens alles goed wilden regelen, hebben wij Volledig Zorgvrij ingeschakeld en daar hebben wij en onze kinderen geen seconde spijt van gehad."

Onze tarieven

Volledig Zorgvrij werkt op uurbasis of met abonnementen, alle prijzen zijn inclusief BTW. In sommige gevallen zijn wij bij de Belastingdienst aftrekbaar als extra gezinshulp, mits voldaan aan bepaalde voorwaarden.


Wij kunnen betaald worden uit het PGB, mits aan de voorwaarden van de WMO of WLZ worden voldaan.

Onze partners

Sociale partners:

Onze partners


Sociale partners

Laat een bericht achter

  Welkom bij onze gids voor senioren in Nederland, geïnspireerd door de AARP in de Verenigde Staten. We begrijpen dat het leven na het pensioen een nieuwe fase is, vol mogelijkheden en uitdagingen. Met deze gids willen we je helpen bij het navigeren door deze spannende levensfase en je voorzien van waardevolle informatie en hulpmiddelen.

  Gezondheid en welzijn zijn van groot belang voor senioren in Nederland. We bieden een uitgebreide verzameling artikelen en bronnen over gezondheidszorg, waaronder informatie over de beste ziekenhuizen, zorginstellingen en medische professionals in Nederland. Daarnaast delen we tips en advies over het behouden van een actieve levensstijl, het omgaan met chronische aandoeningen en het bevorderen van geestelijke gezondheid.

  Als het gaat om reizen en vrije tijd, weten we dat veel senioren graag nieuwe plaatsen willen ontdekken en nieuwe ervaringen willen opdoen. Onze gids biedt informatie over seniorenvriendelijke bestemmingen in Nederland, reistips, culturele evenementen en recreatieve activiteiten die specifiek gericht zijn op senioren. Of je nu geïnteresseerd bent in stadswandelingen, museumbezoeken of natuurexcursies, we hebben suggesties voor activiteiten die passen bij jouw interesses.

  Financiële zekerheid is een belangrijk aspect van het leven na het pensioen. We bieden advies en informatie over pensioenplanning, beleggingen, sociale zekerheid en belastingen in Nederland. Onze gids helpt je bij het begrijpen van de complexe financiële aspecten en biedt strategieën om je financiële doelen te bereiken en te genieten van een comfortabel pensioen.

  Naast deze belangrijke gebieden behandelen we ook onderwerpen als juridische kwesties, zoals erfrecht en volmachten, en sociale betrokkenheid, zoals vrijwilligerswerk en gemeenschapsinitiatieven in Nederland. We willen senioren in Nederland aanmoedigen om betrokken te blijven bij de maatschappij en hun ervaring en kennis te delen.

  Onze missie is om jou te helpen bij het navigeren door deze nieuwe levensfase en je te voorzien van relevante en nuttige informatie. We geloven in de kracht van het delen van kennis en het creëren van een gemeenschap van actieve senioren in Nederland.

  Direct contact
  WeCreativez WhatsApp Support
  Waar kan ik u mee helpen?