Huis Verzilveren

In uw huis blijven wonen en toch de overwaarde schenken aan uw (klein) kinderen?

Volledig Zorgvrij raadt dan Huis verzilveren overwaarde blijven wonen pensioen schenken aan.

In uw huis blijven wonen en toch de overwaarde schenken aan uw (klein) kinderen?
Wist u dat u de overwaarde van uw huis kunt benutten om comfortabeler te leven, te reizen, uw (klein)kinderen te ondersteunen of om langer in uw woning te kunnen blijven? Door uw woning te verkopen en terug te huren, komt vermogen vrij. Levius helpt u daarbij. Samen met gerenommeerde partijen als Troostwijk en BDO Belastingadviseurs kijken we of Levius voor u én uw woning een passende oplossing kan zijn.

U hebt uw hele leven hard gewerkt en u woont mooi in uw eigen huis. Veel mensen willen graag zo lang mogelijk in de eigen woning blijven wonen. Met uw woning hebt u een emotionele band omdat een groot deel van uw leven zich er heeft afgespeeld. U verwacht nog lang vitaal te blijven en te kunnen genieten van uw woning, de buurt en alles en iedereen die u daar kent. U wilt liever niet inleveren op wooncomfort, door naar een kleinere woning of andere buurt te verhuizen. Met Levius hoeft dat ook niet.

Het vermogen dat vrijkomt uit uw woning, kunt u naar eigen wens besteden. Kiest u voor zorg aan huis, aanpassingen aan uw woning, een schenking of studie voor uw (klein)kinderen, een aanvulling op uw pensioen of besteedt u het aan mooie reizen of leuke hobby’s?

Levius is er voor iedereen die graag in de eigen woning wil blijven wonen, maar daarnaast ook een aantal wensen wil realiseren. Samen kijken we of Levius u kan helpen en bij u past

Direct contact
WeCreativez WhatsApp Support
Waar kan ik u mee helpen?