Werken bij
Volledig Zorgvrij

[rev_slider alias="home-header-smartphone-1"][/rev_slider]

Ik wil mantelzorger worden in Haarlem

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met mantelzorg te maken heeft? Bent u niet zelf op zoek naar mantelzorg, maar wilt u helpen deze zorg aan te bieden? En zou u dit het liefste na uw pensioen willen doen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Volledig Zorgvrij allemaal te bieden hebben. Als u op een dag denkt: ik wil mantelzorger worden, dan helpen wij u hier graag bij. We zijn altijd op zoek naar pensionado’s die na hun pensioen een belangrijke functie in de maatschappij willen blijven vervullen.

Ik wil mantelzorger worden na mijn pensioen in Haarlem

Volledig Zorgvrij is een organisatie die allerhande soorten zorg aanbiedt aan mensen die deze nodig hebben. U kunt hierbij denken aan het bijwerken van een administratie, het helpen met computergerelateerde zaken en het organiseren van een verjaardagsfeest. Maar dit is niet het enige waarmee wij actief zijn. Zo leveren wij ook mantelzorg aan mensen die dit nodig hebben. We zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die denken: ik wil mantelzorger worden in Haarlem. Neem dan ook een kijkje bij de vacatures die wij open hebben staan om hier meer over te weten te komen.

Ik wil mantelzorger worden via Volledig Zorgvrij

Bij onze organisatie zijn we altijd op zoek naar hoogwaardige pensionado’s die een groot empathisch gevoel hebben. Mensen die het liefst vandaag nog aan de slag gaan om anderen te helpen. Indien u denkt dat dit betrekking heeft op u, maken we graag een afspraak met u. We gaan dan bekijken hoe u via onze organisatie aan de slag kunt gaan bij onze cliënten. We hebben hier elders op deze website meer informatie over klaarstaan. Neem deze eens door om te bekijken wat wij u allemaal te bieden hebben en hoe u straks via ons aan de slag kunt gaan. Denkt u: ik wil mantelzorger worden in Haarlem? Wij helpen u hier graag bi

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Vind een gelukszorger bij u in de buurt en schroom niet om gratis vrijblijvend kennis te maken.


k wil mantelzorger worden via Volledig Zorgvrij

Bij onze organisatie zijn we altijd op zoek naar hoogwaardige pensionado’s die een groot empathisch gevoel hebben. Mensen die het liefst vandaag nog aan de slag gaan om anderen te helpen. Indien u denkt dat dit betrekking heeft op u, maken we graag een afspraak met u. We gaan dan bekijken hoe u via onze organisatie aan de slag kunt gaan bij onze cliënten. We hebben hier elders op deze website meer informatie over klaarstaan. Neem deze eens door om te bekijken wat wij u allemaal te bieden hebben en hoe u straks via ons aan de slag kunt gaan. Denkt u: ik wil mantelzorger worden in Haarlem? Wij helpen u hier graag bij.

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Vind een gelukszorger bij u in de buurt en schroom niet om gratis vrijblijvend kennis te maken.

Direct solliciteren


Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk via onderstaand formulier.

  Upload uw motivatie:

  Wat zeggen klanten over ons?


  • John uit Amsterdam

   "Na het te vroeg overlijden van mijn vrouw, die eigenlijk alles regelde thuis, kwam ik via via bij Volledig Zorgvrij en die hebben mij enorm geholpen met de gehele administratie en andere zaken. Ik kan ze zeker aanbevelen."
  • Ria uit Almere

   "Volledig Zorgvrij heeft mij en mijn man geholpen met alles op papier te zetten voor onze oude dag, die van de kinderen en kleinkinderen. Nu alles helder voor ons is, kunnen wij onze familie één keer per jaar meenemen op een bijzondere vakantie met het hele gezin."
  • Luciano uit Amstelveen

   "Vanwege de slechte gezondheid van mijn vader en de zorg daarvoor van mijn moeder en aangezien ik binnenkort voor een jaar naar het buitenland moet voor mijn werk, heb ik Volledig Zorgvrij ingeschakeld voor mijn ouders. Voor nu, maar ook al om alles te regelen mocht mijn vader sneller heen gaan dan gedacht. Ik ben zeer tevreden door de persoonlijke aandacht en het meedenken met alles."
  • Michael en Daisy

   "Omdat onze kinderen niet om de hoek wonen en wij toch wel eens alles goed wilden regelen, hebben wij Volledig Zorgvrij ingeschakeld en daar hebben wij en onze kinderen geen seconde spijt van gehad."

  Onze partners

  Sociale partners:

  Onze partners


  Sociale partners

  Laat een bericht achter

   Direct contact
   WeCreativez WhatsApp Support
   Waar kan ik u mee helpen?