Werken bij
Volledig Zorgvrij

Bent u vaardig met computers en regelt u uw eigen gelden administratieve zaken, zoals aangiftes, oversluitingen e.d. zelf? Heeft u tijdens uw pensioen behoefte aan een zinvolle tijdsbesteding? Is het woord ‘empathie’ op u van toepassing en wilt u eenzaamheid onder de Nederlandse senioren bestrijden? Dan is de functie ‘gelukszorger’ geknipt voor u!

Volledig Zorgvrij zet zich in voor senioren die thuis hulp nodig hebben bij hun administratie, het vinden van de juiste zorg en/of financiën. Onze cliënten zijn vaak eenzame ouderen die ondersteuning willen hebben bij het op orde brengen van hun zaken maar ook behoefte hebben aan een praatje en een luisterend oor. Circa de helft van de tijd besteedt u aan uitzoekwerk en het in gang brengen van processen. De andere helft is bedoeld voor persoonlijk contact. Praten over vroeger en het leven van de Senior zijn daarbij vaak favoriete gespreksonderwerpen. Belangrijk is dat u een goede band met de cliënt tot stand brengt en op die manier bijdraagt aan het verminderen van de eenzaamheid. de sociale kring is immers vaak klein geworden door het wegvallen van familie en vrienden.

Werkdagen en -tijden
De werkdagen en tijden zijn afhankelijk van de opdrachten en stemt u gezamenlijk met de cliënt af.
Opleiding

Joost Smit, de oprichter, komt bij u thuis om te bespreken of dit echt iets voor u is en zal een zogenaamd tafelgesprek met u doen zoals wij dat ook met onze cliënten voeren.

- Bekijk LinkedIn profiel
Volledig Zorgvrij verzorgt daarnaast meerdere opleidingsdagen waarin er ingegaan zal worden op kernkwaliteiten van u en Volledig Zorgvrij en u de overige gelukszorgers zal ontmoeten.

Functie-eisen:

  • Rijbewijs B
  • Luisterend oor
  • Empathisch vermogen
  • Resultaatgericht en servicegericht
  • Betrouwbaar
  • VOG kunnen overleggen, wordt aangevraagd door Volledig Zorgvrij
  • Ervaring op HBO+ niveau

Bijzonderheden:
Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk via het formulier. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen drie werkdagen te behandelen.

Salaris: 15 euro per uur.
Direct contact
WeCreativez WhatsApp Support
Waar kan ik u mee helpen?